Menu

Om os


Sydvestjysk Portindustri A/S startede i 2007, som en lokal enkeltmands virksomhed. Sydvestjysk Portindustri A/S har i alle år været i rivende udvikling og vi er nu en virksomhed med 9 ansatte. 

Vores montører og sælgere, har alle bred erfaring inden for port branchen. Deres store kendskab til salg, service og montage er med til at garantere høj faglighed, lige fra salg til montage.

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S holder vi os løbende ajourført med de nyeste krav og EU- standarder. Der er fokus på det sidste nye indenfor brandporte, garageporte, ledhejseporte, skydeporte, ståldøre, rammepartier, ramper/sluser mm. Det er bl.a. med til at sikre at sikkerheden er i højsæde.

I Sydvestjysk Portindustri A/S vægter vi fremdrift og udvikling højt. Inden for de sidste år har vi bl.a. designet og udviklet brandporte. Vores brandport har opnået godkendelsen BS 120 ved DBI (Dansk Brandteknisk Institut).

Sydvestjysk Portindustri A/S er eneforhandler af Rite-Hite GmbH Wheel Lok i Danmark.

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S får både private og erhvervskunder skræddersyede porte, ramper, sluser, brandporte og skydeporte som er tilpasset individuelle behov. Det er vigtigt for os, at den rigtige løsning findes til den enkelte kunde. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor.

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S er kvalitet et bærende element – derfor er der garanti for vi leverer og installerer med fokus på høj kvalitet og personlig betjening.

Vores virksomhed har i alle år haft fast base i Føvling - det er vigtigt for os at være en del af vores lokalsamfund, som bl.a. dækker Holsted, Brørup Vejen og Ribe.

Sydvestjysk Portindustri A/S dækker lokalt og nationalt, fra Gedser til Skagen – Esbjerg til København.